Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. február 25., szerda

A VÉGSŐ CÉL


„Végső Cél” című cikkem megjelent az ÉLET Magazin- legfrissebb számában.

Vásárlóinknak Ajándékba adjuk! (Korlátozott a szám, szóval nincs sok, aki szeretne ilyet, szóljon mihamarabb!)

Ajánlom Mindenkinek szeretettel az újságot! Nálunk keresztül is meg lehet vásárolni 390 Ft-ért, + postaköltség.

Vásárlóinknak Ajándékba adjuk! (Korlátozott a szám, szóval nincs sok, aki szeretne ilyet, szóljon mihamarabb!) 

A Végső Cél: 

Korunk betegségektől, stressztől, nyomó változásoktól hemzseg…. ordít….. Bármerre nézünk szét, problémái mindenkinek vannak, azért nem kell a szomszédba menni….. És bármilyen problémával fordulsz is akármilyen orvoshoz, vagy természetgyógyászhoz…. a végső gyökér, a végső megállapítás, amibe visszavezeted magad, vagy vezetnek téged, ez lesz:

  • Minden probléma azért jött létre, hogy megoldást találj rá, ez megoldandó feladat, ami segíti léted fejlődését!
  • Minden problémában ott rejlik a megoldás kulcsa is, csak észre kell venned!! Hámozd le a problémáidat önmagadnak feltett kérdésekkel, és menj le egészen a gyökerekig: valójában mi az oka?
  • Minden gyógyulást kereső végső célja a tisztítás, természetes táplálékok, enzimdús, klorofillban, tápanyagban, életerőben gazdag nyers ételek!
Teljesen mindegy mivel keresed fel az orvosodat, természetgyógyászodat, előbb-utóbb ide fogsz jutni. Hidd el! Mert a végső cél: Önmagunk tisztántartása, fejlődése. Vagy rálépsz erre az útra ”önként és dalolva”, vagy rákényszerít előbb-utóbb a sors……lehet nem ebben az életben….van, akinek több leszületés kell mire idáig eljut….

Vagy a fájás (betegségek, fizikai test kimerültsége, elhasználódása, elhízása) vagy a vágy (önmagad tisztántartása, szebb bőr, haj, természetesség, alak formában tartása, edzése, tisztább gondolatok, spirituális fejlődés).

És amikor hajt, akkor erősen hajt! Erősen, kínzóan tud fájni, vagy erősen, buzgón fogsz vágyakozni, hogy megtudj mindent a természetes táplálkozásról, életmódról, a tested és szellemed, energiáid tisztántartásáról. Mert a Végső Cél Ez!

Hova fordulj? Hova menj?
Ezernyi a kérdés, senki nem felel.
Válaszokat kapsz, az igaz,
De mi a hamis, és mi az igaz,
Ki éli úgy az életét, mit tanít?
Tapasztalati út kell, az segít!
Gyógyulj!
Tisztulj!
Természetesen élj!
Mert ez a végső cél!

Miért nyers ételek?

A nyers növényekben még benne van azaz értékes enzim, amely a szervezet számára biztosítja a szükséges életenergiát. Nagyobb arányban vannak bennük a tápanyagok. 45 fok fölött ezek az enzimek elpusztulnak. A főtt ételek nyálkásítanak, bedugítanak, és a nem növényi főtt ételek pedig meg is betegítenek, mert idegen fehérjéket, enzimeket tartalmaznak a szervezet számára. Mivel az ember a természet szerves része ezért érdemes lenne minél több természetes, nyers növényt fogyasztani. 

„Mert a vegánság nem csupán az étkezésre szűkül. Ez egy tudatosabb életmód, mely felöleli a környezetvédelmet, a vegyi anyagok elkerülését, a természetes szépségápolást, a tudatos vásárlást, az állatok megmentését, és a bolygónk védelmét. A vegán életmód a tudatosságról szól.” 


Online VEGÁN TANFOLYAMUNKRA folyamatosan lehet jelentkezni! 


Nagy Szaffina

Táplálkozási és Életmód tanácsadó, Előadó, Író

Gasztro Blog: www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu

Gasztro Weblap: www.szaffinafuszerkonyhaja.com

Facebook: http://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!