Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. január 31., szombat

Manipulációs szubliminális befolyásolás


Érzékszerveink által állandóan hatalmas mennyiségű információ áraszt el minket.
Kis hányada marad meg csak ennek a tudatunkba.
A tudatalattink viszont MINDET befogadja..!



De mik azok a szubliminációs üzenetek?
Hogyan hatnak ránk?
Hol találkozhatunk velük és kik készítik?

Szubliminális üzenetek olyan beágyazott képek,hangok vagy szöveges üzenetek, melyek a tudatosság küszöbe alatt maradnak.
A tudatos elme így egyáltalán nem is érzékeli őket,ezek viszont a tudatalattinkon keresztül befolyásolják későbbi hangulatunkat,döntéseinket,cselekedeteinket,gondolatainkat.

Férfi hét alkalmával célzottan olyan képeket gyűjtöttünk ezekből össze, ami a férfiasság szimbólumát tárják elénk és mint esetleg tapasztaljuk, néha nem a legmegfelelőbb úton és eszközökkel
Akkor vegyük szemügyre jobban a hétköznapokban előforduló útszakaszok plakátjait, díszeit, bolti termékeket, reklámokat, filmeket, gyerekeink meséit, édességeit.

Nyugalom megzavarására alkalmas képi 
és szöveges információk következnek!

Mi is a célja a szubliminatív üzeneteknek?

Képi formában szubliminatívan egyszerű elültetni az ember elméjében a torz és beteges eszméket. Ezek rejtett és szakszerűen álcázott képkockák mert a média ettől nagy hatalom. Programozása ez az embereknek azon céllal, hogy az erkölcsöt tönkretegyék, lelki torzulást előidézve. Ha nem elég figyelmes a néző,a mondanivalót az elmének küldik és észre sem veszik milyen hatások érik rajta keresztül a tudatukat.

Még amit gyakran a gyermekek néznek meséket ártatlan lelkülettel, azok mind egy nagyon komoly stáb munkájának az eredménye, hogy a nézőkre a megfelelő hatást gyakorolják,megfelelő gondolatokat-érzéseket ébresszenek bennük bizonyos termékek,cselekedetek és dolgok iránt. Ezek sokszor a fiatalok,kamaszok, vagy éppen az óvodások számára is idő előtti változásokat hozhatnak amelynek következményeként káros irányba indul meg az érzelmi és lelki fejlődésük. Megváltoztatják,átmossák a felfogásuk, élethez való hozzáállásuk ,hogy az általuk megcélzott irányba alakuljon. Miért káros az,hogy pubertáskor előtt fiatalok ennyi nemiségre utaló rejtett képkockával találkoznak észrevétlenül? Nos azért,mert idő előtt kerülnek kapcsolatba olyan dolgokkal amelyekre nem biztos,hogy készen állnának még.

Röviden összefoglalva 18 éven felülieknek!

A mai világ férfiai a sok szubliminatív üzenetektől rózsaszínpolós dákókirályokká váltak, akik szívbaj nélkül megrakják a legközelebbi postaládát is, ha az nyitva volt. Társalgás terén versenybe szálltak egy porszívóval és szókincsük valahol a luvnya és a muff között félúton végetér.

Kiss Richárd, mentalista
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Férfi Héten több értékes Ajándékot nyerhetsz
cikkíróink felajánlásainak köszönhetően.


Szeretnél nyerni?

Azok vesznek részt a nyereményjátékunkban, akik megosztják, likeolják, Szaffina Fűszerkonyha oldalt és a FÉRFI HÉT promóját, vagy egy cikket, videót, a FÉRFI HÉTEN belül, Facebookon, és 5 ismerősük üzenő falán is tovább osztják! Bármit megoszthatok az ismerőseitek idővonalán, programot vagy cikket, ami tetszik! Amikor osztotok figyeljetek arra ( főleg a motivációs videóknál) hogy a Fűszerkonyha rövid leírása, vagy linkje benne legyen! Anélkül sajnos nem érvényes a megosztás! DE nagyon - nagyon szépen köszönjük mindenkinek az eddigi részvételt és osztásokat! Várunk benneteket továbbra is a programokon!

Figyelem! Kedves Olvasóink! Most lehetőségetek van, hogy ezen a héten belül kiválasszátok a számotokra legjobban tetsző cikket, videót, témát! A legtöbb szavazatot kapott cikkíró is kap ajándékot! (Őket Február 8-ig lehet likeolni, és az nap este lesz kihirdetve is!) Szavazás: likeold a megjelenő cikket! Aki a legtöbb likeot kapja az győz vasárnap (február 8.ig) estig! 


Ezenkívül, MOST MINDENKINEK lehetősége van elkezdeni online VEGÁN TANFOLYAMUNKAT FÉRFI HÉT alkalmából akciós áron, vagy kérni személyre szabott REGENERÁCIÓS ELEMZÉST kérhet extra kedvezményesen, plusz adunk még hozzá egy MEDITATÍV CD-t is ajándékba! De csak február 1.-ig él ez a lehetőség! (Fizetni ráérsz 8 napon belül, addigra megjön a fizud is :),  csak szólj, rendelj, mert utána teljes áron juthatsz csak hozzá.)

FÉRFI HÉT a Szaffina fűszerkonyhájában.

... Mert egy konyhában sok minden elhangzik és sok minden meg is történhet… : )




Szeretettel várunk!


Mai programok:


Nagy Karesz, táplálkozás, és életmód tanácsadó, a Szaffina fűszerkonyha szerzője,

http://www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/

http://www.szaffinafuszerkonyhaja.com/

http://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom

„Ősi Regeneráció titka, keleti filozófia nyugaton” videó


Férfiak véleménye a Regenerációs Elemzésről

Holnapi programok:

Szűcs László lélekmagyarázó asztrológus, az emberi lét filozófusa, az „Égre írott történelem” című könyv írója, versegi.hu: „Életfeladatomról a népmesék szólnak”

Nagy Szaffina, Táplálkozási és Életmód tanácsadó, a Szaffina fűszerkonyha szerzője,:


„Vegán és vegetáriánus férfiak”


Poénok estére:

Férfiaknak szótár a Nőkhöz

A Férfi földrajza

Dankó Szilvia... Férfiak, ének


Férfi Hét zárás! Benne: Nyeremények kiosztása!


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!