Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2015. január 29., csütörtök

Dóró Sándor: „Szikrából tűz" könyvajánló


Dóró Sándor vagyok - író. 1973-ban születtem Debrecenben. 25 éves koromig Hajdúszoboszlón laktam. Jelenleg Budapesten élek.

Évekkel ezelőtt kezdtem el verseket írni, kezdetben csak rokonaimnak, és a barátoknak. Ma már népes olvasói táborom van, akiknek ezúton is hálával és tisztelettel adózom.

Célom a verseimmel, hogy lelkierőt és lelki békét adhassak az embernek, s kizökkenthessem őket e nehézségekkel teli világ szürke hétköznapjaiból. 2014.12.21.-én megjelent az első könyvem, Szikrából tűz címmel, amivel életem egyik legnagyobb álma vált valóra. Verseimben a pozitív szemléletet, a becsületet, a tiszteletet próbálom közvetíteni az emberek felé. Kedves férfitársaimnak az alábbi versemmel szeretnék üzenni, hogy próbálják meg tisztelni a Nőket, hisz sajnos ez a fajta szemlélet sajnos „ kiment a divatból.”

Angyali nők

Földön járó angyalok, kik köztünk éltek itt nő lett nemetek, ti sohasem féltek. Sok próbát álltok ki, sok-sok szenvedést így is van erőtök, éltetitek a szenvedélyt.

Álltok erősen mellettünk, és olykor tűrtök gyermeketek őrzitek, s ágyuk mellett ültök. Dolgoztok anyaként, óvjátok a családi fészket s esténként, kebletek nyújt nekünk menedéket.

S mégis, sokszor felejtjük, tartozunk nektek némán, önzetlenül, kívánságainkba lestek. Olykor befelé sírtok, de erőtök, mégis végtelen Lelketek kell óvnunk, hisz az annyira védtelen.

Így csak azt kívánom, nektek drága angyalok minden nap és órában, mesékben lakjatok. Mikor végre fejetek, álompárnára hajtjátok fületekben , a tündéri nevetést halljátok.

/Dóró Sándor Budapest 2013. október 20./

Férfi Héten megnyerheted Dóró Sándor felajánlását, 
az „Szikrából a tűz” : „Angyali nők” verse c. könyvet

Szeretnéd megnyerni?

Azok vesznek részt a nyereményjátékunkban, akik megosztják, likeolják, Szaffina Fűszerkonyha oldalt és a FÉRFI HÉT promóját, vagy egy cikket, videót, a FÉRFI HÉTEN belül, Facebookon, és 5 ismerősük üzenő falán is tovább osztják! Bármit megoszthatok az ismerőseitek idővonalán, programot vagy cikket, ami tetszik! Amikor osztotok figyeljetek arra ( főleg a motivációs videóknál) hogy a Fűszerkonyha rövid leírása, vagy linkje benne legyen! Anélkül sajnos nem érvényes a megosztás! DE nagyon - nagyon szépen köszönjük mindenkinek az eddigi részvételt és osztásokat! Várunk benneteket továbbra is a programokon!

Figyelem! Kedves Olvasóink! Most lehetőségetek van, hogy ezen a héten belül kiválasszátok a számotokra legjobban tetsző cikket, videót, témát! A legtöbb szavazatot kapott cikkíró is kap ajándékot! (Őket Február 8-ig lehet likeolni, és az nap este lesz kihirdetve is!) Szavazás: likeold a megjelenő cikket! Aki a legtöbb likeot kapja az győz vasárnap (február 8.ig) estig! 


FÉRFI HÉT a Szaffina fűszerkonyhájában.

... Mert egy konyhában sok minden elhangzik és sok minden meg is történhet… : )




Szeretettel várunk!

Mai program:


Nagy Szaffina, Táplálkozási és Életmód tanácsadó, Előadó, Író a Szaffina fűszerkonyha szerzője, az „Esküvő Tabuk Nélkül” c. könyv szerzője:





„A férfi lélek tükre”



Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!