Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. július 14., hétfő

Ezo Expon voltunk, szuper volt!


Egy kis ízelítő képekkel, milyen jó hangulatban is telt el a hétvégi Ezo Expo. Rengeteg kiállító, sok érdeklődő, és érdekes előadások kísérték a rendezvényt. Nálunk lehetett csírákat kóstolni, ajándékba receptes kártyákat osztogattunk, receptes könyveket (receptes könyv 1 és receptes könyv 2) dedikáltam, és újdonságként a Biogold Natur Kft termékeivel is meglehetett nálunk ismerkedni.


Ezoterikus és egészség témában bővelkedett a rendezvény, két napon át, kristályok, gyógyító ásványok, mandalák, selymek, könyvek, mérések gazdagították a programot.


A megfelelő hangulatról pedig a Chameleon Records Hungary együttes gondoskodott, profi a cd-jük, meditációs, elmélyülős, spirituális hangulatba visznek át, az egész lelket átjárja és felpezsdíti! Minden cd-n más-más mandala kép látható, gyönyörű színekkel, motívumokkal gazdagítva, a hét csakra színei alapján. Zenéjük különleges atmoszférát teremt, mindenkinek szeretettel ajánlom! Amióta haza hoztam a cd-jüket csak azt hallgatjuk! És nem utolsó sorban nagyon barátságosak a zene ”alkotók”, nagyon jó fejek! Érdemes őket megismerni! Az egyik legjobb együttes, akiket ismerek!

Egy kis ízelítő:







Jövőre ismét ugyanitt, reméljük akkor már előadást is tartunk, ami nálunk sohasem unalmas! : )


Következő programunk: most szombaton, július 19.-én, Balatonhoz közeli faluban, Szentkirályszabadján, a Nemzedékek Házában tartunk Egészségnapot, több fogásos kóstolóval, előadásokkal, aki tud, az jöjjön!

A rendezvény zártkörű, és az ételkészítés mennyisége végett előre kell jelentkezni, és fizetni, legkésőbb szerda estig várjuk a jelentkezőket! Csak megfelelő létszámnál tartjuk meg! 

Jelentkezés:  szaffina@citromail.hu

Mobil: + 36 70/ 408-4145

Nyers ételkészítő Tábor

Nyári, Élő Ételkészítő Táborra még lehet jelentkezni!
Ha szeretnéd, hogy a te faludba, vagy városodba is ott legyünk, előadást, kóstolót tartani, akkor protezsálj be bennünket különböző rendezvényekre, vagy szervezz egy közösségi napot, és írj nekünk!

Szeretettel: Szaffina

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!