Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2014. március 14., péntek

2. Receptes Könyvbemutató

Kedves Megrendelő!

bátran ajánlom receptjeimet azoknak, akik valamilyen allergiában szenvednek, vagy betegek, diétára szorulnak. Lisztérzékenyeknek, cukorbetegeknek, ízületi bántalmakban, daganatos betegeknek, laktóérzékenyeknek, fogyni vágyóknak, Candidában szenvedőknek, ekcémával vagy egyéb kiütéssel küzdőknek kifejezetten hasznosak lehetnek!

Örömünkre szolgál, hogy a második receptes könyvünk is elkészült. Az évek alatt a blogra több száz recept került fel, a könyvekbe mindig a legjobbakat igyekszünk összegyűjteni számodra! Ebben a receptgyűjteményben főleg édességeket, mint: pudingok, sütemények, torták és tavaszias ételeket, mint: pestók, saláták, találhatsz. Természetesen nem maradhatnak ki a húshelyettesítő fogások sem. Ezenkívül megosztom a nyers lekvár készítésének egyszerű titkát. Könyvemben szereplő összes recept valóban nagyon egyszerűen elkészíthető, Magyarországon is beszerezhető alapanyagokból, és a legtöbb gazdaságos is.

48 recept, 70 oldalon, színes képekkel illusztrálva. A tartalomjegyzéket ide kattintva megnézheted.

A nyomtatott könyv előrendelésére március. 24.-ig van lehetőség ingyenes postaköltséggel!

A nyomtatott könyv ára: 2.490 Ft + 250 Ft (postaköltség)= 2.740 Ft.

A könyv egyelőre e-book változatban kapható, de amennyiben vásárolnál nyomtatott könyvet is, kérlek, jelezd felém a szaffina(kukac)citromail.hu vagy az info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com e-mail címen "Receptes könyv előrendelés" tárggyal!

Szaffina Vegán Recepteskönyv Édességek, Torták

Az ételek vegán alapokra épülnek. Nem tartalmaznak állati összetevőket, mint csont, hús, tej, tojás, vagy állati származékokat, mint mindenféle tejszármazék, például: túró, joghurt, vaj. Nem tartalmaznak mézet sem. Ezenkívül semmilyen idegen anyagot nem használunk föl, sem színezéket, sem aromákat, állományjavítókat, E – származékokat, tartósítószereket, sem lisztet, sem cukrokat, legfőképp alkoholokat.

Ezért bátran ajánlom receptjeimet azoknak, akik valamilyen allergiában szenvednek, vagy betegek, diétára szorulnak. Lisztérzékenyeknek, cukorbetegeknek, ízületi bántalmakban, daganatos betegeknek, laktóérzékenyeknek, fogyni vágyóknak, Candidában szenvedőknek, ekcémával vagy egyéb kiütéssel küzdőknek kifejezetten hasznosak lehetnek!

A vegán életmód már több ezer éves. Gyógymódja egyszerű: a természethez visszavezetni az embert. Az ételek mind a természetes alapanyagokra épülnek. Olyan természetes alapanyagokra, melyek a természetben is megtalálhatóak, és nem csak a gyárak szalagjain.

A vegánság nem csupán az étkezésre szűkül. Ez egy tudatosabb életmód, mely felöleli a környezetvédelmet, a vegyi anyagok elkerülését, a természetes szépségápolást, a tudatos vásárlást, az állatok megmentését, és a bolygónk védelmét.

Receptjeinkkel ezzel szeretnénk hozzájárulni, hogy minél egyszerűbben, gyorsan elkészíthesd otthonodban az egészséges fogásokat. Ételeink nyersek, vagyis élők, enzimben, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdagok. Nem főzzük meg őket, különben az enzimek elpusztulnának. 45 ºC fölött meghalnak az enzimek, melyek az életerőt szolgáltatják a testnek, ezenkívül a vitaminok és ásványi anyagok nagy része is elveszik.
Szaffina Vegán Recepteskönyv Saláták, Húshelyettesítő ételek, pesztók.

48 nyers étel recept, színes képekkel illusztrálva. A könyv jelenleg e-book formában kapható. Ára: 1.990 Ft.

A 2. Vegán Recepteskönyv megrendelhető IDE kattintva!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!