Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. július 12., péntek

Spenót pestó


A spenótmártás igazi ízét nyersen a spenót pestó adja vissza. Ráadásul így sokkal több tápanyagot, és enzimet be tudunk juttatni a szervezetbe.

A spenót pestót extra szűz olívaolajjal, vagy hidegen sajtolt napraforgó, repce, szőlő keverék olajjal készíthetjük. (Kapható: Biogold Kft, Nemesvámos, magyar termék!) Ez a hármas olaj kitűnő a pestókhoz, magyaros ételekhez, lecsóhoz, nyers rizshez, fasírozottakhoz, nyers főzelékekhez, és gazdaságos is, és nem utolsó sorban támogatjuk a magyar gazdaságot is!

Tehát olaj, annyi hogy ellepje a már megmosott, összetépett, vagy szeletelt spenót leveleket, a turmixgépben, és só, ez lehet Himalája, vagy Parajdi, és indulhat is a turmixolás.

A spenót pestó hűtőben, kamrában 3-4 napig eláll.

Tipp:

Minél több hármas olajat teszel bele, annál finomabb!

Ha elkészítesz egy adagot, ne öntsd még ki üvegbe, ahhoz tegyed folyamatosan az összevágott sóska leveleket, és olajat és sót, hiszen így az első adag leturmixolása után könnyebben megy a többi….

A pestók a babáknak, vagy fogyókúrázóknak, 
böjtölőknek is ideális!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!