Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. április 29., hétfő

Van 1000 Ft-od?

Kedves Olvasóm!

Lehet furcsállod a kérdésemet, nem ”zsemlére”, vagy ”kenyérre” kérném, hanem egy olyan cél eléréséhez, létrehozásához, amivel még több embernek tudunk segíteni.


Közösségi kerteket hoznánk létre, programokkal, ahol lehet kertészkedni, zöldséget, gyümölcsöt termeszteni, és a saját két kezi munkánk terményeit, akár közösen elkészíteni, vagy mindenki önmagának otthon. Egy építő, lelkesítő, boldog közösségben lenni!

Főleg a városiaknak lenne ez nagyon jó lehetőség, akik számára nem adatott meg a kert, és ők is kimozdulnának, kertészkednének, találkoznának hasonló gondolkodású emberekkel.

Közösségépítő programokat szerveznénk: földművelés, bio termesztés, élő ételek, gyógynövények, gyógyítók, sámánok, tündérek, energia felvétel a szabadban, és még sok más program….. gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A terve már megvan, egy kis csapat már készen áll, de nincs anyagi tőkénk.

A segítségedet, támogatásodat szeretnénk kérni, kedves Olvasóm!

Tudom, hogy 1000 Ft is pénz, még is egy ilyen projekthez nevetségesen kicsi, és úgy gondolom, ennyit mindenki el tud különíteni…

Ha közösen összefognánk, és mindenki csak 1000 Ft-ot tenne hozzá, meg is tudnánk valósítani az elképzelést!

Ahol tudjuk mi is megosszuk, Facebookon, klubokban, csoportokban, blogon, arra kérnélek, - mert már ezzel is támogatod a kert létrejöttét – hogy kérlek küldd tovább, oszd meg Facebookon, csoportokban, klubokban, és olyanoknak akiket ez érdekelhet!

A közösségi kert Veszprém környékén lenne elképzeléseink szerint, ezért ha van olyan ismerősöd, aki tudna a földben segíteni, ez ügyben is szólhatsz, (bár már így is elég sok ajánlatot kaptunk)

Köszönjük szépen!


JÁRULJ TE IS HOZZÁ, HOGY LÉTRE JÖHESSEN A KERT! EGY KÖZÖSSÉG, AHOL JÓ EGYÜTT LENNI! TÁMOGASD A KERT LÉTREJÖTTÉT ADOMÁNNYAL!

CSERÉBE VÁLASZTHATSZ A SZAFFINA FŰSZERKONYHÁJÁBÓL * BÁRMILYEN TERMÉKET, ÉS AJÁNLJ FEL ÉRTE ANNYIT, AMENNYIVEL TÁMOGATNÁD A KERT LÉTREJÖTTÉT!

Bízunk Benned! Köszönjük szépen!

*Kérlek, adományodnál vedd figyelembe az ár-érték arányt is! Köszönjük!

Ennek megkönnyítésében segítünk, (még így is szinte ingyen elviheted a termékeket) :

1000 Ft-tóle-book, regenerációs elemzés vihető

(Ez az egyszeri minimálisan adományként felajánlható összeg, ezért cserébe. Lehet ennél többet is adakozni, de kevesebbet nem.)


(Ez az egyszeri minimálisan adományként felajánlható összeg, ezért cserébe. Lehet ennél többet is adakozni, de kevesebbet nem.)

10.000 Ft-tólonline Vegán Tanfolyam 10 hónapos, e-book és hanganyag (10 db) vihető

(Ez az egyszeri minimálisan adományként felajánlható összeg, ezért cserébe. Lehet ennél többet is adakozni, de kevesebbet nem.)

A legnagyobb adományt felajánlónak egy élő nyers bőséges menüvel kedveskedem, amit személyesen nálunk tud elfogyasztani. Vagy elpostázunk számára egy Szaffina Fűszerkonyha vászon bevásárló táskát.

Pár héten belül indítani kellene, így is késésben vagyunk az ültetés végett, kérünk mindenkit, most ne halogassatok! Ha igen a válaszotok cselekedjetek, fogjunk össze egy jó ügyért, ha nem a válasz, akkor köszönöm, hogy elolvastad, akkor kérlek, oszd tovább!

Az idő rövidsége végett május 15.-ig lehet támogatóként részt venned!

Az adakozási összegért elküldjük a kiválasztott terméket és természetesen a számlát.

KÉRLEK, SEGÍTS! TÁMOGASS MINKET! 
KÖSZÖNJÜK!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!