Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. április 17., szerda

KitchenAid turmixgép bemutatása


A nyers étrend egyik legalapvetőbb konyhai eszköze a turmixgép. Legyen éles, hosszú élettartamú, erős motorral megáldott és lehetőleg jól is mutasson a konyhánkban, hiszen mindennap ezt fogjuk nézni, használni, lehetőleg több éven keresztül, ezért nem mindegy mit is látunk, és milyen hosszú ideig szolgál bennünket. A Vegán Tanfolyamban is részletesen beszélek a konyhai gépekről, köztük a turmixgépekről is. Kezdő nyers evőként elég az olcsóbb kategóriát is beszerezni, érdemes kipróbálni ezt az életmódot, és ha hosszabb távra gondolkodunk, illetve mindennapos használatra vesszük, akkor komolyabb gépet szemeljünk ki magunknak. Többféle gyártó van, sokféle turmixgéppel, és egyikre sem mondanám, hogy nem elég jó. Tulajdonképpen egy célja van a gépnek, jól vágjon, éles legyen a kése, és lehetőleg pár évig szolgáljon ki bennünket. A pluszok a ráadás, mint pl: a szín, az alak, a forma, a márkanév, stb…

Tehát minden turmixgép jó, ami ellátja feladatát. Én most a KitchenAid turmixgépet kívánom bemutatni. Ha olyan gépet keresel ami éles, hosszantartó, és jól is mutat a konyhádban, (12 színben kapható: fekete, fehér, ezüst, antarcit, piros, kék, citrom, narancs, kávé, krém, rózsaszín, almazöld) akkor az egyik legjobb gépet találtad meg!

Nézd meg a videót, amit mi készítettünk:



Teszt videó a KitchenAid turmixgépről:



A KitchenAid turmixgépek könnyű használatukról és sokoldalúságukról ismertek. Az 550 W-os motor kifejezetten nagy teljesítményt nyújt, az egyedülálló kés kialakítás pedig biztosítja az egyenletes aprítást, habverést, pürésítést vagy mixelést.

A fém házhoz 1,5 literes erős üveg kancsó jár, a zárókupak egyben 60 ml űrtartalmú mérce is. Az érintőkapcsolós kezelőpanelen 10 fokozat választható, a kiválasztott fordulatszámot szenzoros szabályozó biztosítja.

Alap felszereltség:
Fém ház 1,5 literes műanyag kancsóval
Speciális edzett kés
Erősen tapadó gumitalpak

Műszaki adatok:
Teljesítmény: 550 W


U.I: A héten elkészítettem az idei év első medvehagyma pestónkat, és a gép szuper! A vágókés gombot, a turmixpohár gombot, és a jégaprító gombot használtam erre a célra. Az eredmény: krémes, finom pestó! Hm…..

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!