Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. március 15., péntek

„Tökéletes látás szemüveg nélkül”, Könyvajánló


Harry Benjamin, a szerző maga is szemüveges mankóval élt évtizedekig, míg találkozott dr. Batessel. A doktor terápiás étkezést, főleg nyers táplálkozást, narancsleveket, gyümölcsleveket, és zöldeket ajánlott és speciális szemtornát. A szerző nem csak önmaga szemének gyógyulásáról számol be, de a doktor több páciense is sikeresen meggyógyult.

A könyvben szerepelnek a szemtorna gyakorlatok rajzzal mellékelve, az étkezés, ami lényegében egyezik a nyers vegán étrenddel.

Fontos megjegyeznem, hogy valóban nagyon sokat tudnak segíteni ezek a módszerek, de nem minden esetben! Figyelembe kell venni minden esetben a saját szervezeted, mert lehetnek más problémák is a szemgyengülés, szemfájdalom okai között. Ez mellett pedig a mai világunkban, ahol mindennapos a számítógép, sőt munkánkhoz elengedhetetlen, ahol túlhajszolás van a munkában, az életben, ahol nem ritka az éjszakai műszak, ahol többet használjuk a mesterséges fényeket, egy ilyen világban jóval nehezebb megőrizni szemünk világát, és visszanyerni annak élességét. Továbbá vegyük figyelembe, hogy a könyv nagyon régen íródott, közel 100 éves. Más életmód, életritmus volt akkoriban.

Én magam is évekig tornáztattam a szemem napi rendszerességgel, és évek óta nyers vegán vagyok. Valóban értem is el kisebb sikereket, de igazi áttörés nem mutatkozott, illetve a sok írás miatt vissza is romlott. Lehet, ha szerzetesi életet éltem volna, több javulást érhettem el volna, de jelenlegi életmódunk, melyről az előbb is írtam, ezt nehezen teszi kivitelezhetővé. A lényeg, hogy nagyon fontos a megelőzés, és aki teheti szerezze be a könyvet, tornáztassa, és valóban tegyen is meg mindent az egészségéért, de vegye figyelembe, hogy ez sem a minden! Sem a nyers étkezés, sem a szemtorna nem garantálja azt, hogy százszázalékosan visszanyerjük az éleslátást. Ahogy írtam, több tényező is közrejátszik! Az illető életmódja, a szervezetének egészségi állapota, hiszen lehet, hogy a szem csupán tünetet mutat, a valódi indok nem ott rejtőzik! Ebben az esetben íriszdiagnosztika, ami segíthet! Ha pedig abszolút már reménytelennek érezzük a ”kilátástalan” helyzetet, és mankó nélkül kívánunk élni, akkor bátran keressük fel a Saint James Klinikát, ingyenes látásvizsgálattal várnak, és lézerrel beállítják az éles látást. Szakemberek, orvosok, precíz munka, pontos látás, ami vár ott ránk!

Ha Te is kívánsz ezzel élni, akkor MOST érdemes, mert kaptam egy 50.000 Ft-os és két 40.000 Ft-os bónt. Ezt a SZEMÜNK VILÁGA HÉTBEN lehet kérni, a szaffinakukaccitromail.hu e-mail címre, ”szemműtét” jeligével. Kérem, csak azok jelentkezzenek akik komolyan gondolják, mert névre szól a bón, ezt a klinika fogja kiállítani, és ne vegyük el mástól fölöslegesen a helyet!

Már több jelentkező is van. Aki elmegy a vizsgáltra (jövő hét hétfőn lehet időpontot kérni) annak adjuk oda a bónokat! A vizsgálat ingyenes.

Ha van olyan ismerősöd, akinek jól jönne most 50.000 ft, vagy 40.000 ft-os kedvezmény a szemműtétjéhez, akkor feltétlen szólj neki!

Mi várható egy ilyen kezeléstől? Első cikkemben már írtam, az alábbi linkeken olvashatod!

Mennyit ér neked a szemed világa? 1. rész


Mennyit ér neked a szemed világa? 2. rész

A könyv ingyenesen elérhető:


Ha tetszett a cikk, oszd tovább!

Holnap íridiológus a vendégem: Mikolasek Éva!

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!