Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. március 4., hétfő

Önmegvalósítás nőként



Első vendégem, Kassai Csilla, aki dinamizmusával, lelkesedésével, szeretetével szinte mindenkit lehengerel. Bámulatos és csodálatos mennyi videót készít nekünk, magyaroknak, mennyi embernek segít jó irányba átértékelni az életét! Élőben is épp olyan lenyűgöző, mint virtuálisan. Még találkozhattok vele a Nők Hetében.

Jöjjön most Kassai Csilla!

SZ: Szeretettel üdvözöllek kedves Csilla, a 2013.-as Nők Hetében!

CS: Weboldaladat és az Ötihati Facebook csoportodat olvasva, és videóidat látva felmerülhet az olvasókban a kérdés, hogy pontosan mivel is foglalkozol?

SZ: Mit csinálsz?

CS: Író vagyok és motivációs tréner.

Könyvemet az 5ről6ra problémamegoldó és énképépítő kézikönyvemet propagálom, előadásokat tartok, cikkeket írok, és videókat készítek önismeret ügyben, sok-sok sikertörténetet, felismerést osztok meg lelkes nézőközönségemmel, a youtube csatornámon.

SZ: Mit tapasztalsz az embereken, akik téged olvasnak vagy megkeresnek?

CS: Az a tapasztalatom, hogy a világban mindenki foglalkozik sok mindennel, csak a lényeggel nem, még pedig azzal hogy mi magunk vagyunk a saját életünk alapja, és ha ez az alap nem stabil, akkor a felépítmény is össze fog omlani. Tehát a kudarcot éljük meg azáltal, ha nem rendelkezünk sorsjavító jó szokásokkal.

SZ: Vezeted az Öti Hatit, és lelket öntesz emberekbe, mi az amiért teszed?

CS: Ennek a kérdésnek rendkívül örülök. Ugyanis anya vagyok, nagymama, gyógyult depressziós, szenvedély és pánikbeteg. Ki mondja el, ha nem az, aki átélte? Ki mondja, ha nem az, aki talpra állt ezekből a szörnyű, és sajnos, azt kell mondanom, népbetegségekből, megspékelve még egy öngyilkossági kísérlettel. Kutya kötelességemnek tartom, hogy tudásomat tovább adjam, és minden módon elmondjam az embereknek, negatív énképpel képtelenség pozitívan gondolkodni, és az énkép egy jobb élet kulcsa. Egyszer valaki jött nekem azzal, hogy tudom-e micsoda felelősség embereket vezetni? Én erre akkor is és most is csak egyet tudok válaszolni: Kötelesség is van a világon! Még hozzá a tudás továbbadása. Én nem vezetek senkit sehova sem. Én csupán postás vagyok, aki elhozom a jó hírt, van remény, van megoldás, és minden lehetséges annak, aki hisz, önmagában!

SZ: Mi az ami éltet? Miért tartod fontosnak ezt a küldetést?

CS: Ez egy csodálatos kérdés. Mi éltet? Az, hogy végre úgy segíthetek másoknak, hogy közben magam is jól érzem magam. Régen is mindig másoknak akartam segíteni, amikor romokban hevertem. Sajnos mi, magyar nők, ilyenek vagyunk. Erre vagyunk predesztinálva, ám szerencsére az önismeret által bárki képes kijönni a gödörből, és az, amit én képviselek, nem más, mint a gyakorlati spiritualitás és út önmagunkhoz. A párommal, Szabó Andrissal megtaláltuk a neten Gróf Széchenyi István Önismeret című könyvét. Melyet 1859-ben írt Döblingben!


Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy a legnagyobb magyar is felismerte, hogy ma, 1859-ben tudjuk, hogy évezredeken át minden filozófus, költő, tudós nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy milyen fontos az önismeret, még sincs egy olyan rendszer, ami alapján bárki kidolgozhatná saját magát.

Íme a mai kor önismereti könyve, az enyém, amit szeretettel ajánlok fel minden jó sorsra törekvő embertársamnak, annál is inkább, mert még maga a híres magyar származású kutató biológus, a nagy stressz kutató, a komáromi születésű Selye János is megírta 1956-ban Életünk és stressz című bestsellerében. Hogy ma már köztudott, hogy az önismeret gyógyító hatással bír.

Íme nagy sikerű 5ről6ra probléma megoldó és énképépítő könyvem, szeretettel Szaffina olvasóinak:


Nagyon szépen köszönjük az olvasók nevében is!

SZ: Mit üzennél a női olvasóinknak?

CS: A női olvasóknak azt üzenem, hogy éljenek most akármilyen jól vagy rosszul, érezzék magukat bárhogyan is, mindig van tovább, mindig van még jobban, még szebben, és még boldogabban.

SZ: Te mivel tudnád őket segíteni? Milyen tanáccsal?

CS: Nagyon szeretem az önismeretet és a jógát. Hiszen ezekkel álltam talpra. Amikor egy finom levest akarunk főzni, tudnunk kell, mire van szükségünk, milyen alapanyagokra, milyen edényekre, eszközökre. És persze egy jó, kipróbált, bevált receptre ahhoz, hogy istenien sikerüljön.

Ugyanez igaz az életünkre is. A sikeres sorsépítésnek is van egy receptje, ez pedig nem más, mint az 5ről a 6ra módszer, melynek segítségével magam is talpra álltam a Jó Isten kegyelméből. Hiába volt a hitem a Teremtőben, hiába voltam spirituális úton, és hiába voltam agykontrollos, a tudatos, gyakorlati önismeret nélkül nem működött rendesen semmi.

Ám mint ahogy egy klassz ételreceptet is megjegyez az ember, hogyha örömét leli az étel ízeiben az ember, ugyanígy van ez az önismerettel is. Erre rá lehet kapni, mint egy finom ízre, mert az a csodálatos benne, hogy nem csak mi magunk vagyunk az élvezői, hanem mindenki, aki valaha is érintkezik velünk.

A hatha jóga ezt így fejezi ki: A világért végzet legnemesebb szolgálat önmagunk felépítése.

SZ: Milyen problémák foglalkoztatják jelenleg a nőket?

CS: Az elmúlt kilenc esztendőben, mióta járom a világot, emberek ezreinek sorsát ismertem meg, és azt kell mondjam, - legyen az határon belül, vagy kívül, - mind ugyanazt az életet éljük.

Jó szokásokkal jó sorsot, rossz szokásokkal katasztrófát építünk fel magunknak. Ám a példa másolódik, és amit mi magunk nem oldunk meg, nem teszünk helyre, azt kénytelenek lesznek utódaink befejezni. Tehát valóban igaz, hogy ha magunkat felépítjük, személyes példamutatásunk árán hatunk mindenre és mindenkire. Legfőképpen családjainkra.

Tehát ha lehetne dióhéjban tanácsot adni, mindenképpen azt mondanám, ha 21 napig vagyunk egy nehéz élethelyzetben, tudnunk kell, hogy a 22. naptól kezdve az már szokásunkká válik. Amikor szorongunk, feszengünk, szenvedünk, az egyenes út a depresszióhoz és a pánikbetegséghez. Minden szokás 21 nap alatt épül be ugyanis a személyiségünkbe.
Másokat megváltoztatni nem tudunk, de saját magunkat igen.

Jó szokásokkal boldog, egészséges, sikeres életet, rossz szokásokkal kudarc életet építünk fel.

Mi vagyunk saját életünk sugárzó napocskái, senki más a világon. Senkinek nem érdeke ugyanis, hogy mi jól legyünk, csak is a saját magunké.

Mindehhez nagyon egyszerű út vezet. Még hozzá gyakorlati út. Bárki által elsajátítható, aki meghozza azt a döntést, hogy mától kezdve az élet napos oldalát választom, és nem az árnyékosat.

Mindössze néhány óra alapos önvizsgálat, majd 21 nap tudatos, nagyon magunkra figyelő önfejlesztő munka, és meglesz a vágyott eredmény!

SZ: Mi akadályozhat meg bennünket, nőket, abban, hogy azzá váljunk, akik, lenni szeretnénk?

CS: Minden módszerem az emberi jól-létet szolgálja.
Ma már köztudott, hogy a DNS a félelem hatására képtelen felvenni a fotont, azaz a fényt és az információt az univerzumból. Aki lebontja félelmeit, az leveti rabláncait, és szabadon szárnyalhat valóban, mint a madár. Akadályok nélkül. Ez a cél. Tudatos teremtőkké, egészséges énképű és tudatú, lelkekké, szellemekké és testekké válni, hiszen aki egészséges, az EGÉSZ, és aki EGÉSZ, AZ TELJES.

SZ: Mire számíthatnak tőled a jövőben a kedves olvasók?

CS: Új módszereim, könyveim folyamatosan születnek, Youtube csatornám lassan 800 feliratkozót számlál, a Facebookon is tíz ezer körül van az ismeretségem, olvasóim száma meghaladja a 60.000-et. Most van egy nagy szívügyem, párommal,- aki ikerlelkem és zeneszerző, - csodálatos együtt munkálkodásunk, és életünk sugall egy új könyvtémát, mely arról szól, hogyan gyógyíthatjuk be sérült életterületeinket az által, hogy ha magunkat felépítjük. Hiszen még egy álom kapcsolat is belefér, lásd az én személyes példámat, hogy ha hiszünk magunkban és megszabadulunk a múlt sötét félelmeitől, a rossz családi mintáktól.

Ez óriási szabadságot ad. Hiszen bármit elérhetünk, amit csak akarunk, bárkik lehetünk, akik csak lenni akarunk, hogy ha a mi ránk váró jóhoz pozitívan állunk hozzá.

Már pedig akinek pozitív az énképe, a világképe, és a gondolkodásmódja, az abszolút pozitívan áll az őrá váró jóhoz. Ebben sem vagyunk magunkra hagyatva.

Hiszen megalakítottuk az optimista klubunkat, ahová szeretettel várjuk jelentkezőinket.

Hajrá önismeret, hajrá boldog, kiteljesedett, tudatos élet!


SZ: Köszönjük szépen az interjút kedves Csilla! Úgy érezzük nagyon hasznos információkat osztottál meg velünk, itt a Nők Hetében, és reméljük sok női társunk kap ma bátorítást ahhoz, hogy valóban úgy élje az életét, ahogy szeretné, és azzá váljon, aki lenni szeretne.

Teljes szívemből kívánom Neked, hogy továbbra is segítse a Jó Isten a munkádat, tudj segíteni az embereknek, és minden álmotok kedveseddel váljon valóra!

Még egyszer külön szeretném megköszöni az általad felajánlott könyvet, és követjük tovább munkásságodat a jövőben.

Egy hatalmas virtuális ölelés minden Szaffina rajongótársamnak!

Szeretettel: Csillátok

Ui: És ne feledd! Te vagy az életed sugárzó Napja, ne higgy senkinek sem , aki mást mond, még saját magadnak sem! ☼ Áldás mindünkre. ☺


Kassai Csilla író és motivációs tréner




sykpe: kassai.csilla

30/856-4083

UI: Holnap Kuhár Zoltán természetgyógyász lesz a vendégem, „Minden fülben orvosság" címmel.

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon


1 megjegyzés:

  1. Údvözlöm Szaffina minden kedves rajongóját, olvasóját!

    Boldog Nők hetét kívánok! ☼

    VálaszTörlés

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!