Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. február 18., hétfő

Pályázz a recepteddel!


Szeretnél Te is egy saját receptes könyvet? Vagy szeretnél bekerülni egy vegán receptes könyvbe? Mit szólnál hozzá, ha a te receptedet is sokan olvasnák? Barátaid, családod büszkék lennének rád? Akkor gyere, hozzunk létre közösen egy receptes könyvet!

Recept pályázatot indítunk! A bejövő receptekből létre kívánunk hozni egy könyvet, Vegán receptes könyv néven, de akár lehetne Magyarok Vegán Receptes Könyve is. A borítót is közösen, vagyis veletek együtt választjuk ki. Várjuk tőletek a recepteket, fényképpel együtt!

Pályázati munkát így kérjük:

A recept csak saját készítésű ételrecept lehet, csak saját és jó minőségű fotóval! Vegán étel szerint készüljön, tehát az összetevők és az elkészítési mód is! Lehetőleg főleg nyers recepteket várunk!

A képeket min. 300 dpi de, ha lehet 600 dpi felbontásban kérjük, a pályázatot pedig helyesírási hibáktól mentesen!

Pályázni több recepttel is lehet! Lehet főétel, édességek, levesek, turmixok, levek kategóriában. A recept beküldésénél ezt kérjük feltüntetni!

Kérünk pár sort önmagáról a pályázóról is és egy jó minőségű arc fényképet. (Nem egész alakos, nem álló, nem fekvő, lehetőleg nem húszéves, jó minőségű, frissen készült, jó felbontású arckép legyen!)

Minden recepthez, vagyis oldalanként, feltüntetjük az illető nevét, és ha van weboldal, blog elérhetősége. Tehát ez egyben egy jó reklám lehetőség is!

Jelentkezni március 31.-ig lehet. De érdemes minél előbb, mert ha javítani kell, akkor legyen rá idő! A nem megfelelő pályázatot, visszaküldjük, javításra. A pályázati anyagokat a szaffinakukaccitromail.hu címre kérjük Pályázat jeligével!

A pályázat beküldése kötelezettséggel nem jár, de amennyiben elfogadjuk és könyvként elkészítjük, a pályázati díj egyszeri: 3000 Ft. Ezért bármennyi recepttel, weboldal elérhetőséggel lehet bekerülni a könyvbe! Tervezünk e-bookot és nyomtatott formátumú könyvet is. De csak akkor tudjuk ezt kivitelezni, ha elegendő recept gyűlik össze általatok, ezért előre nem kérünk pénzt, csak akkor kell fizetni 3000 Ft-ot, ha már biztos tudjuk nyomtatni! Minden pályázó kap egy könyvet ajándékba. Május közepére tervezzük a könyv elkészülését.


(Ez a borítókép is csak egy ötlet, de ha tetszik, akár a katicákat eltűntethetjük róla.)

Mivel többen fogtok pályázni mindenki kívánságát nem tudjuk teljesíteni, de lehet hozzászólni, észrevételeket tenni miközben készül a közös könyvünk! Akinek pl: van nyomdai ismeretsége, az is írhat! Vagy pl: a könyvborító lehet a beérkezett pályázatokból montírozott képek. Vagy lehet régi stílusú nagymamáink időkorából való, vagy gyümölcsök, zöldségek is lehetnek, akár úgy is, hogy pl: arc, fa, mandala kép, vagy más ki van belőle rakva, vagy faragott zöldségek, gyümölcsök..stb…. Vagy más ötletek is jöhetnek!

A pályázóknak lesz lehetőségük arra, hogy elővételben olcsóbban hozzájussanak több példányhoz! Így már most lehet gondolkodni kinek is adnátok ajándékba?

A pályázói munkákat nem használjuk fel és nem adjuk ki harmadik félnek.

Várjuk a pályázatokat március 31.-ig! Szólj a szomszédodnak is! : )

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!