Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2013. március 8., péntek

A Szeretet KisKönyvecskéje


„A szeretet a világon a legmagasabb szintű rezgés. Minél nagyobb a szereteted, annál nagyobb erőket mozgatsz meg! Amikor önmagadat szereted, a kibocsátott rezgéseid, megtisztítják a lelkedet, gyógyírt hoznak a szívednek és energiával töltik fel a környezetedet.”

Azt hisszük mindent tudunk a szeretetről, a pozitív gondolkodásról, kisugárzásról, hogyan is kellene élnünk, és mit is rontottunk el a kapcsolatainkban…Aztán jön egy kis könyvecske…az ember azt gondolná hamar elolvasom… Aztán rádöbben, mekkora igazságokat tár fel elé ez kis könyv! Melynek lapjai nem engednek tovább, míg önmagunknak őszintén nem válaszolunk!

Lehet már hallottad, lehet már olvastad máshol is ezeket az igazságokat, de így összeszedve, ilyen őszintén, egyszerűen kitárulkozva még nem! És ha hallottad is, vagy láttad is, valójában úgy élsz-e? Felismerted-e benne önmagad? Önmagad hibáit, hol kell változni, ahhoz, hogy még jobban fejlődjünk, kiteljesedjünk, önálló emberi lényként? Így egészet adva tudunk eggyé válni kedvesünkkel is!

Fantasztikus a könyv! Őszintén ott van előttünk az igazság! Az írónő nem kertel! Oda rakja elénk, szókimondóan, egyszerűen, mégis mélyen megérintve szívünk ajtaját!

Imádom a könyvet! Alig bírom letenni! És újra és újra olvasom! Akkora alapigazságokat tartalmaz! Nem állítom, hogy eddig nem tudtam, nem tudtuk… de vajon mindig így is élünk – e? Mert valójában nem az a kérdés, mit olvastál, mit tudsz, hanem hogy ebből mit hasznosítasz a mindennapi életedben! Na ezért fantasztikus a könyv! Érthető formában feltárja elénk milyenek is vagyunk! Ezért kell hogy elolvassuk!

Szeretettel ajánlom Mátyás Anita:
A Szeretet KisKönyvecskéjét mindenkinek!

Akik a szerelemet keresik! Akik a szeretetről tanulnának, tanítanak!

Akik egyedül élnek! Akik keresik a párjukat! Akik elvesztek… Akik boldogtalanok! Akik nem tudják éppen már megint hol hibázták el…. Akik nem tudják, hogyan hódítsák vissza régi kedvesüket..egyáltalán kell-e hogy visszahódítsák…. Akik számára még nem köszönt be az igazi szerelem! Akik elveszítették a szerelmet! Akik még mernek remélni…..x

Akik boldog párkapcsolatban élnek! Akik épp házasságra lépnek!

Akik szeretnék jobban megismerni önmagukat és párjukat! Akik szeretnék a kapcsolatukat még jobban elmélyíteni!

Hogyan lehet még jobban szeretni? Hogyan tanulható a szeretet? Mi is valójában a szeretet? Az igazi szeretet? Hogyan legyen valóban értékes és igaz a pár kapcsolatunk egy életen át?

Ajánlom még a könyvet azoknak is, akik szeretnének segíteni ezzel a könyvvel, ezzel a valódi kinccsel, másoknak! Ajándékba adnák házasulandó pároknak, barátoknak, vagy válságban lévő barátoknak, családtagoknak.

De nem csak párkapcsolatról szól! A Szeretet KisKönyvecskéjét ajánlom szülőknek és gyermeknek egyaránt! Hogy felfedezhessék a valódi szeretethez, megbecsüléshez, tisztelethez, és a jó együttéléshez vezető utat!


Tiszta szívemből kívánom mindenkinek a boldogságot! 
Mert az jár! Neked is! És mindenkire vár valaki! Rád is!

A könyv csodaszép! Vörös borítóval, és Kiss László gyönyörű madár festményével. A könyvet Kiss László, grafikusművész további szép, színes festményei díszítik, kísérik. Az írónő, Mátyás Anita, kedves barátom, szeretettel írta a sorokat, feltárja a benned lévő, a benned szunnyadó szeretet energiákat, engedd szabadon őket, és meríts a könyvből!

Akkor is, ha boldog vagy! Akkor is, ha fáj! Akkor is, ha szeretnek! És akkor is, ha te viszont szeretsz! És akkor is, ha úgy érzed nem szeretnek…és te sem tudsz már szeretni…..

Valentin nap alkalmából mit is adhatnál szebbet kedvesednek? Mint egy örök művet: „A Szeretet kis könyvecskéjét”!


Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!