Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2012. március 5., hétfő

Nők hete köszöntő


Ezen a héten a nőket ünnepeljük. A nő a teremtés, a befogadás, a megfoganás, az érzékiség megtestesítője. A nő, anya, szerető, és feleség egyben. A nőknek nagyon nagy szerepük van abban, hogy érzékeny lelkivilágukkal megteremtsenek egy jobb világot. Együttérzést, és békét emberek, és nemzetek között. Megőrzik a családi tűz melegét, gondoskodnak az otthon idilli hangulatáról. A nő az összetartó, a megtartó, a szerető, és a gondoskodó. Kreatív energiáit is hatodik érzékének és érzékiségének köszönheti. Köszöntjük ma őket, a nőket!

Ezen a héten olyan kiemelkedő hölgyekkel beszélgetünk, akik sokat tesznek az emberekért, egy jobb világért. Lesznek gyógyítók, egyesületi tagok, reiki mester, jóga tanár, életmód tanácsadó. Beszélgetni fogunk arról, hogy milyen anyának lenni, miért fontos ez a feladat egy nőnek, sőt nevek és születési számok jelentőségéről is. Szóba hozzuk a Hellinger féle családállítást is, és hogy milyen következmények származhatnak a múltunkból, melyeket nem tudtunk elengedi, és ez miatt betegségek léphetnek fel. Kézrátételes gyógyítás is szóba kerül, ezenkívül az aura, az ásványok és gyógynövények is. Párkapcsolatról is beszélgetünk, hiszen az egészségünk fenntartása érdekében lényeges a harmónia életünk minden területén. Indiai utazásról, különlegességekről, indiai nőkről is tartogatok érdekességeket. Mit tehetnek a nők a környezetük védelméért, kapcsolatuk és egészségük megőrzéséért, erre is választ kaphatunk. Ajánlani fogok kifejezetten női könyveket, bár férfiak is olvashatják, és női ételeket is. Minden vendégünk mond egy üzenetet a mai nők számára. Várok mindenkit szeretettel a nők hetében.

Vendégeink:


Kálazi Ági, Tradicionális Reiki mester és tanár Reikivel a női kiteljesedésért. Hétfőn

Váradi Andrea, Omniverzum Milyen változásokat hoz a 2012-es év? Kedd

Csalán Egyesület,Nők a környezetért. Kedd délután

Mátyás Anita, Nevedben a sorsod. Szerda

Winklerné Vámosi Nóra, Fitt Nők Magazin Szerkesztője Szépség és fittség a nőnek. Csütörtök

Könyvajánló Péntek

Selmeci Ági Magyar Jóga Társaság és az Ahimsza Központ egyik vezetője, jógatanár Indiai élménybeszámoló. Szombat

Női ételek Vasárnap

Recept Vasárnap

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


1 megjegyzés:

  1. Körtvélyessy Andrea2012. március 5. 11:23

    Szia Szaffina! Ez nagyon jó lesz.Különösen a mait a csütörtökit a szombatit és a vasárnapit várom.De a többi is érdekel.Körtvélyessy Andrea

    VálaszTörlés

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!