Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2012. március 23., péntek

Kyriakos C. Markides: A Ciprusi Mágus


Gyógyítás kézrátétellel? Távolbalátás? Testelhagyás? Levitáció? Kik azok az igazság keresői? És kicsoda a Ciprusi Mágus?

Lenyűgöző könyv, a gyógyításról, olyan betegségekből gyógyultak ki emberek, amelyet nem tudtak meggyógyítani az orvosok. Részletes leírást kaphatunk a Logoszról, a világ működéséről, a betegségek kialakulásáról, a karmáról, és más világokról. Felfedi előttünk az igazság keresők küldetését, mert valóban ők, értünk, a világért, és emberekért vannak.

A Ciprusi Mágus beszél Jézusról, Judásról, valójában kik voltak ők. Betekintést enged munkájába, és nagyon különös dologról is említést tesz.

Ha valaki keresi a gyógyulásának útját, vagy a világ dolgait, az igazságot, akkor mindenképpen olvassa el a Ciprusi Mágust.

Részletek a könyvből:

„Sok orvoshoz elmentünk, mindenféle diétát és kenőcsöt kipróbáltunk, minden vizsgálatot elvégeztettünk. Semmi. Míg csak egy barátunk el nem vitt Daszkaloszhoz. Mihelyt ránézett a fiamra, azt mondta, nincs semmi baja, csak allergiás a tejre, és az édességekre.”

„Meggyógyult asszonyom!- mondta a nőnek teljes magabiztossággal. – Forduljon meg és keljen fel az ágyból! Tökéletesen rendben van. A gerince egyenes és minden csigolyája a helyén van. Az összes jelenlévő elképedésére a beteg felkelt ágyából, és minden segítség és fájdalom nélkül járni kezdett. Arca boldog izgalomtól ragyogott.”

„- Folyamatosan elbontottam és újraalkottam a szövetek anyagát, sejtről sejtre, míg végül létre nem hoztam egy teljesen új kezet. Majd leszedtem róla a gyolcskendőt, és megmutattam kezem Theofanisznak. Tökéletesen meggyógyult. Theofanisz sírva fakadt, letérdelt és megcsókolta a karom. A következő reggel jött az orvos. Kezemre nézett és megrázta fejét: „- Már megint megcsinálta!” – mondta, és értetlenül nézett rám. A kezemet nem amputálták.”

„…..a durva anyagi test nem képes önmagát fenntartani éterikus mása nélkül. Így a halál az étertest szétesését és az anyagi testtől való elszakadását jelenti. Általában negyven nap alatt oszlik szét az elhalálozott személy éterteste. Vallási gyakorlatunkban emiatt égetünk negyven napon át gyertyát a halottnak. A tűz meggyorsítja az étertest feloszlását.”

„Az Igazság Keresői lassan s türelmesen mind megtanulják az utat múltjuk felé. Eleinte ösztönösen érzitek múltbéli inkarnációtokat, míg a teljes emlékezés helyre nem áll. Az emlékek azonnal megérkeznek, mihelyt a jelen személyiség jobban ráhangolódik az állandó személyiségre.”

„A fehér palást se nem jutalom, se nem kitüntetés. Ez súlyos kereszt. Ígéret, mely arra kötelez, hogy embertársaidnak mindig szolgálatára leszel. Itt lévő testvéreid egyetértenek abban, hogy rászolgáltál a fehér palástra. A fehér palást azt jelképezi, hogy lelkedet mindig hófehéren kell tartanod. Életedben a szeretetnek kell uralkodnia. Ne gyűlölj senkit, azokat sem, akik ártalmadra vannak. légy szilárd, ha szükséges, de tedd ezt szeretettel, mindig észben tartva felebarátaid javát.”

Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!