Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. november 3., csütörtök

Natura nap volt Veszprémben




Ismét összejöttünk, régi és új ismerősökkel, olvasókkal, dedikáltunk, és most egy ajándék dobozzal is készültünk, (aranyszínnel bevonva, de sajnos ez a képen nem nagyon látszik) és közel 20.000 forint értékű ajándékkal!


Sokan dobtak be ajándékszelvényt, és ez nem nyeremény volt, itt mindenki megkapja őket, csak kérnék egy kis türelmet, hogy feldolgozzuk az anyagokat, és mindenkinek elkészítsük a saját regenerációs elemzését. Sajnos eltűnt az egyik kedvenc tollam is! : ( Nagyon örülnék, ha visszakaphatnám! : )

Ismét színvonalas előadások voltak, tanácsadások vártak mindenkit, finom teák, mandalák, gyógyító kövek, és étkezési tanácsadás, videókkal, könyvvel, és tanfolyammal.







November 18.-án ismét találkozhattok velem Balatonalmádiban Egészség napon, hamarosan felrakjuk a plakátot.

Aki még nem olvasta volna, elmarad a Halloween party, kérlek arra már ne jelentkezzetek! Engesztelésül, azoknak, akik jöttek volna, és azoknak, akiknek a távolság okozott gondot, készítettünk Halloween töklámpás készítő videót, és holnaptól elérhető 5 tökös ételkészítő videó a termékeink között! Várok mindenkit szeretettel a blogra holnap is!

Részt vettél már a medve nyereményjátékán?

További részletek ITT




Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!

Oszd meg a Facebookon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!