Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. szeptember 2., péntek

Hajagi Családi Sport Nap


-„Bumaga, Bumaga!”- hangzott az orosz katona szájából az ismeretlen szó. Nem tanultunk oroszt, a katona meg csak hadonászott a puskájával… „bumaga, bumaga”- ismétli, mi meg csak nézünk értetlenül….mutogat valamit az erdő felé, és elhangzik, valami robot féle szó is…mit akar tulajdonképpen?!

Már-már kerestem a kandi kamerát, mikor végül is barátságosan megszólalt magyarul. Orosz katonának öltözve, ő fogadta a programra érkező vendégeket.



Harckocsival hozták vitték a vendégeket, különböző túrákra. Barlang és gyógynövénytúra is volt, éjszakai csillagvizsgáló, le lehetett menni a földalatti bázisra is, és előadások, kiállítások is voltak a bunkerekben, ami katonai bázisként működött.


Kilehetett próbálni egy fénykép erejéig a harckocsit.


A katonák eligazították a vendégeket…na nem úgy….. :)


Lehetett jönni hozzánk étkezési tanácsot kérni, regenerációs elemzést kérni, amit sokan meg is tettek, örömmel dedikáltam könyveket, és osztottam ajándékot.

Bácskai Péter a főszervező, aki feleségével Zsuzsával szervezte meg ezt a nagyon jó programot. Kicsik sem maradtak ki a szórakozásból, számunkra volt játszósarok, sportprogramok nyereményekkel. A rendezvény végén egy utazást lehetett nyerni…. hát nem mi nyertük meg… : ( De gratulálunk a szerencsés nyertesnek!


Még egy interjúra is futott idő a Tv kettővel. Az interjú megnézhető ITT.

Köszönjük Bácskai Péternek és Zsuzsának a lehetőséget, hogy egy remek programon részt vehettünk!

A képekért köszönet Ürmös Istvánnak a http://globalvision.hu/ oldal tulajdonosának.

További képek érhetőek el a rendezvényről ezen az oldalon.


Ha teszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Oszd meg a Facebookon



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!