Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. május 8., vasárnap

Natura Nap, és Gizella Nap élménybeszámoló


Mint ahogy azt ígértem, azoknak, akik nem tudtak eljönni, ezekre a színvonalas, nagyszabású rendezvényekre, Veszprémbe, azok számára egy kis ízelítőt adok, mi is történt ezeken a napokon.

A Natura Napon, Selmeci József Csongor, az Ahimsza Jóga Központ vezetője, és a Magyar Jóga Társaság elnöke tartott előadást a jógáról. Sajnos csak az első felében tudtam részt venni, mert közben jöttek a standunkhoz, pedig remek volt, öröm volt hallgatni!

Kálazi Ági, tradícionális reiki mester, Thuróczy Róbert, parapszichológus, a csakrák színeiről, jelentéseiről.

Dr. Eöry Ajándok, orvos-természetgyógyász és Bertha András, rákkutató professzor tartott előadást a nap folyamán. Ezután kerekasztal beszélgetés következett, az egészségügyi rendszerről, és annak javításáról.


Az Életmag Gyógyszövetség gyógyítói külön termekben fogadták az érdeklődőket, lehetett többek között grafológiai elemzésre, fülakupunktúrás tanácsadásra, masszázsra, energiakezelésre, Bach-virágterápiára jelentkezni. Az időpontok már szinte délelőtt teljesen beteltek….

Ezenkívül standok is voltak felállítva, selyemfestő, mandalaképek, gyógyfüvek, és vegán táplálkozási tanácsadás asztalokhoz lehetett menni.




A mi asztalunknál is sokan megfordultak, a táplálkozási tanácsadás mellett, adtunk ingyen elvihető anyagokat, lehetett kérni díjtalanul a C-vitaminos könyvet, és az ősi regenerációs elemzést is. Kinyomtattuk a Nyugdíjas portál Húsvéti különszámát is, ahol szintén cikkel, receptekkel megjelentünk, így az is személyesen megtekinthető volt.

Rengeteg kérdést kaptunk, volt akinek idegenként hangzott a nyers étkezés, nem beszélve a zöld turmixokról, ami bár csak szóróanyagon volt látható leírással együtt, néhol míg így is bizarr érzést keltett. Voltak, akik pedig már vegánként jöttek, ez csodálatos! Ők már megértették, miért tesszük ezt!

Fél órát beszélgettünk egy kedves fiatalemberrel, miért, és hogyan készítse el a zöldeket, és jött az egyéb kifogás, nincs időmtől kezdve…a további kifogásokig, míg már nem volt több kifogás, mert mindent kezeltünk, közölte velünk, hogy ő tulajdonképpen nem is ért egyet ezzel az egésszel, mert az ember húsevő, és az is marad! Nem értem mit beszélgettünk mi fél órát?!.....(De azért kedves volt) De ez is azt igazolja nincs is sokszor kifogás, csak nem tudják az emberek, hogy mondjanak nemet. (Egy olyan dologra, ahová az ő lábuk vitte..)

A Gizella napokon belül, mi szombaton, a gyógyítók udvarában kaptunk helyet.


Panoráma a gyógyítók udvarából

Az idő csodálatos volt, és ez nagyon érezhető volt az emberek vidám hangulatán is. Az Életmag Gyógyszövetség gyógyítói kaptak asztalokat, és lehetőséget, hogy általánosságban, bemutathassák, röviden tájékoztassák az embereket az alternatív lehetőségekről.


Molnár Ildikó, gyógytornász



Cseke Sándor
, numerológia



Kuhár Zoltán, fül akupunktúra


Rózsa Judit, Bach-virágterápia, és Borzákné Kovács Jolán Tünde, tarot


Mi, nyers vegán étkezéssel kapcsolatban vártunk mindenkit szeretettel.

Tanácsadás, sem vizsgálat nem történt, csak beszélgetés, és tájékozódás, de ez éppen elég volt, mert rengetegen tódultak be hozzánk, aminek mindannyian nagyon örültünk. Főképp, amikor délután felvonultak a Királynék! Hát igen, királynék városában vagyunk, ahol megjelent Mária Terézia királyné.



Sissi, az-az Erzsébet királyné



És még jó pár gyönyörű korabeli hölgy és úr, pompás, elegáns korabeli ruhákban.





Én teljesen átadtam magam a hangulatnak, és úgy éreztem megelevenedik a kor előttem, és valóban ott állnak szemeim előtt az igazi királynék. Köszönjük nekik, hogy ennyire valósághűen ide tudták varázsolni a kor szellemét!

Sissi kiralynő

Az asztalunknál a legtovább időző, és leglelkesebb személy, nem más, mint Sissi királynő, az-az Halas Adelaida színésznő volt, amivel külön megtisztelt! Nagyon kedves, igazi hölgyet ismerhettünk meg személyében!

Reméljük jövőre ismét ilyen fergeteges lesz a Gizella napok, még több érdeklődővel, önmagára és környezetére, egészségére adó ember, és remélem azokkal is tudok találkozni, akik most nem tudtak eljönni!


Másold ki a cikk pontos URL-ét (elérhetőségét) és oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Oszd meg a Facebookon





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!