Bevezeto

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik, Majd erőteljesen ellenzik, Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "
A. Schopenhauer

Vegán Tanfolyam


Szaffina Fűszerkonyha Facebook oldalán heti, napi rendszerességgel új cikkekkel, receptekkel várlak, ott tudtok követni továbbra is! Várlak ott szeretettel! Ott találkozunk!


2011. április 11., hétfő

Benevezel a receptversenyre?


Na, jó, de milyen receptversenyre? Nézd meg a Videót!




A Fitt Nők Magazin egy különleges egészséges nassolnivalókból álló receptversenyt hirdetett meg olvasói körében. Így Te is benevezhetsz, és elküldheted kedvenc finomságodat. Csupán egészséges összetevőkből kell, hogy álljon. Jó hír talán az, hogy nincs akkora megkötés, mint nálam egy vegán, nyers összejövetelkor, tehát ha Te még éppen használsz teljes kiőrlésű lisztet, vagy néha a sütőt, még van esélyed! A szabályzatot kérlek, mindenképpen olvasd el, mielőtt beküldöd a receptet!

És nekem is van esélyem?

Kérdezhetnéd. Mert annyi félem és hátrány az ember lánya fejében megszületik. Sőt urakat is buzdítok, mert nem csupán a nőké a fakanál! „Mi van, ha nem sikerül? Mi van, ha más jobb receptet küld? Á, az enyém olyan egyszerű! Nincs is jó fényképezőgépem!” És ……rengeteg kérdés, kétely akadályként gördül elénk, és úgy járunk, mint a nyuszi, amikor elment a rókához ásóért….Mire a rókához ért, annyi kifogást összehozott a fejben, hogy a rókának csupán annyit mondott: „tudod mit róka, tartsd meg az ásódat”! Bátraké a szerencse! Próbáld meg, küld el bátran! Ne engedd, hogy kételyeid, kishitűséged ott motoszkáljon benned, győzd le, és küld be kedvenc finomságodat! Ne feledd! Az egyszerűség a legnagyobb!

Mi lesz a nyeremény?

Két receptes könyv, és olyan egészséges élelmiszerek, amit bátran fogyaszthatsz, Te és családod is. A nyeremények megtekinthetők: ITT.

Szaffina, és Te beneveztél?

Igen én is beneveztem. A játék kedvéért. És szeretném, ha Te is játszanál! Itt elsősorban nem a nyerésről van szó, hanem hogy elküldjük a recepteket, és tanulhatunk egymástól. Játsszunk együtt?

Mit küldhetnék be?

Közeleg a húsvét, ilyenkor annyi finomság megfordul az ember fejében. Ám sokszor a bűntudat is, mert a cukor, a fehérliszt, és te jó ég megint feljön rám egy-két kiló! De aztán gyorsan elfelejtjük, és elkészítjük, elcsábulunk, és abban reménykedünk, leadjuk ezt a felesleget…Ami nem mindig sikerül…Nos, ezért jó, ha egészséges, reform élelmiszerekből állítjuk össze a finomságainkat, ami kevésbé hizlal, nem kell bűntudatot éreznünk, és a családunknak is ízlik. Blogomon is találsz jó pár tortát, és süteményeket, akár választhatsz innen is, (jobb oldalt keresőbe írd be hogy süti, vagy torta) vagy más bloggerektől, illetve a Fitt Nők Magazinban is találhatsz édes nassolnivalókat, egészségesen elkészítve.

Jaj, nem is tudom! Én nyerni!?

Miért is ne?! Mifelénk azt mondják, ha egy lány jól sütött, vagy főzött valamit, akkor már eladható! (értsd eladó sorba, az-az házasíthatóvá válik) Ha van párod, férjed, szerelmed, akkor már tuti, hogy valamit jól csinálsz. Na persze nem feltétlen a süti készítést, és lehet egyedül élsz, mégis nagyszerű tortákat készítesz, persze nem ettől függ! De biztos vagyok benne, hogy nincs olyan ember, aki ne tudna összedobni egy egyszerű nyalánkságot! Már csak egy egészséges változatot kell variálnod, és kész is a remekmű! Próbáld meg! Mit veszíthetsz? Szerintem azért jó, egy ilyen verseny, mert önbizalmad nő! Ne feledd! Ahhoz, hogy valaki nyerjen, kell versenytárs is. Ezért minden vereség, (ha például nem épp Te leszel a befutó) valójában győzelem! Ezt tartsd szem előtt!

Hol tudok jelentkezni?

Fitt Nők Magazin Receptverseny

Siess le ne késs! Április 30.!! A Határidő!


Te mivel nevezel be a receptversenyre? Egyáltalán benevezel? Ez a hét kérdése!


Másold ki a cikk pontos URL-ét (elérhetőségét) és oszd meg ismerőseiddel Facebookon!


Oszd meg a Facebookon


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Minden igazság három stádiumon megy keresztül: Először kinevetik,
Majd erőteljesen ellenzik,
Végül pedig mint maguktól értetődő dolgokat fogadják el őket. "


A. Schopenhauer


Nézd meg a Bemutatkozó videómat és az Ajándékaidat!

Hírlevél feliratkozás és Webáruház regisztráció előtt kérlek, kattints IDE!